Skip to main content

Köszöntjük Önöket a Novaplant Díszfaiskola honlapján és szeretnénk örömünknek egyúttal hangot adni, hiszen mások érdeklődése munkánk iránt mindig inspiráló és felemelő elismerés.

Köszönetünk jeleként megpróbálunk a termesztett növényeinkről ismertetést adni – de telefonos megkeresésükre is szívesen vagyunk szolgálatukra. Munkánkat beteljesülve látjuk, ha a választott növények örömükre, az épített környezetük megnyugvására szolgál. Kívánjuk, hogy leljenek igazi társra a növényben és tegye teljessé életüket.

Baráti üdvözlettel köszönti Önöket a Novaplant Díszfaiskola dolgozói és szakgárdája nevében:
Szalay József

Növényválasztékunk

Faiskolánk lombos és örökzöld díszfák, illetve cserjék termelésével és értékesítésével foglalkozik. Az alábbiakban a megfelelő képre kattintva találja konténeres és földlabdás növénykínálatunkat illetve aktuális árjegyzékünket.

A készlet fogyásának megfelelően eltérések lehetnek mind az árjegyzék, mind a weboldal kínálatában a ténylegeshez viszonyítva.

Földlabdás fenyők

Konténeres Fenyők

Földlabdás lombosok

Konténeres Lombosok

Vásárlási információk

Konténeres növényeink egész évben elérhetőek, földlabdás növényeink forgalmazása nyugalmi időszakban késő ősztől kora tavaszig tart. Lombfakadás után kiszedett növényekért felelősséget nem tudunk vállalni. Az árjegyzékben szereplő árak nettó telepi, nagykereskedelmi árak, melyek az árut gépkocsira rakva értendők.

Az eladott növények mennyiségi és minőségi reklamációit, amennyiben az átvétel a vevő telephelyén történik az átvételt követő 3 napon belül írásos észrevételként kérjük jelezni, míg a faiskola telephelyén átvett áru esetében utólagos reklamációt nem fogadunk el.

Megrendeléseket:
telefonon: +36 92 577058, +36 20 3248646, +36 20 3769208
e-mail-en: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein., lehet megtenni.

Földlabdás növények előkészítése előzetes megrendelés alapján történik. A növények szállíthatóságáról, elkészültéről értesítést küldünk.

A vevő által szervezett fuvar esetében a szállítás a telephelyi átvételt követően a vevő kockázatára és felelősségével történik.

Fizetés módja banki utalás, készpénz -számla ellenében- kártyás és hitelre történő vásárlást nem teszünk lehetővé.

A fizetési feltételek be nem tartása- így az átutalás késedelmes teljesítése esetén újabb vásárlás csak készpénzzel történhet.

A növények fajtaazonosságáért felelősséget vállalunk!

Novaplant Díszfaiskola

+36 92 577058
+36 20 3248646
+36 20 3769208
Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein.
+36 20 3248646
+36 20 3769208